Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 14:37 XXI Zlot Grupa Łódx okolice.
Kto z Łodzi i okolic się wybiera.
W jakim terminie.
Może jakieś miejsce spotkania i pojedziemy w kolumnie.
Proszę wpisywać się w tym temacie.
Ja jadę w sobotę z samego rana.
Łódź Teofilów.
Ile mniej więcej się jedzie.
Jak się kierować by nie wpaść w korki poranne.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 14:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A co tam jak szaleć to szaleć.
Też się pojedzie w piątek rano.
Tylko gdzie by zrobić punkt spotkania i na która by się umówić.
Ja będę miał w swoim GPS i CB radyjko.
To może się zgadamy i damy na jakiś kanał a jeden będzie na 19 na nasłuchu sytuacji na drodze.
Ustalamy jakąś godzinkę i miejsce przewidywanego spotkania w Piotrkowie? Na którą godzinkę chcemy tam być (Radom) w piątek? 8-9 rano?
25.05.2012 piątek
proponuję parking po Carrefurem w Piotrkowie, trasą dolecicie do Piotrkowa, na zjeździe w kierunku miasta i zaraz po prawej będzie Carrefour najprościej jak się da
To Łódź jedzie przez Piotrków czy przez Tomaszów (różnica 20km)? Ja się dostosuję, ale pytam żeby nie było później niedomówień. Wydaje mi się że albo jedziemy bezpośrednio na tor do Radomia (9:30-10ta na miejscu), albo najpierw do Skaryszewa a później spowrotem. Ja nie potrzebuję się rozpakowywać więc mogę jechać bezpośrednio na tor - wówczas 8ma rano wylot z Piotrkowa w zupełności wystarczy. Pozdr, eMdzik.
Powtórzę swoją prośbę do zarządu.
By rozpisać ładnie co gdzie kiedy się będzie odbywało i w jakich godzinach.
Tak by przyjezdni wiedzieli gdzie nas szukać.
Może zrobić jakąś osobę kontaktową dobrze poinformowaną w ramach grupy.
Np: Grupa Łódź - Kontakt do osoba prowadząca nr tel.
Przyjezdny dzwoni do takiej osoby i wie ze jesteśmy tu i tu o takiej i takiej godzinie.
Oki - harmonogram już jest. Tor o 10ej tak jak myślałem. Dajcie znać o której ruszamy - Piotrków Carrefur 8:15 zbiórka, 8:30 wyjazd proponuję jeżeli bezpośrednio na tor. Kurcze szkoda tego RoverEuro 2012 czwartkowego przegapić
Raczej proponuję wyjechać Wam wcześniej ... z tego co na SB Prezes pisał, to najlepiej by było dotrzec przed torem pod hotel, bo tam będzie podział na grupy i wszelka papierologia przedtorowa ... najlepiej zapytajcie jeszcze Zarząd
więc raczej zbiórka około 7:00 pod carrefurem, bo n spokojnie będzie do pokonania jeszcze ze 120km, dotrzemy na około 8:30 więc na spokojnie każdy rozłoży bagaże, przywitamy się itp. to czasy orientacyjne bo wiadomo, może dotrzemy na 9 z przerwą na tankowanie
więc jak się na to zapatruje reszta watahy ? MAR-GOS'ki ?
MARGOSki na razie się jeszcze nie wypowiadają, póki co się jeszcze nie zapisaliśmy chociaż na 99% to zrobimy.
Niestety ostatnimi dniami nasz Tytus jest mocno kapryśny i nie chce mu się jeździć, mamy niecałe 2 tygodnie na "zainwestowanie" w niego, aby się godnie prezentował zwłaszcza technicznie na torze.
Trzymajcie kciuki za niego, aby już nie był taki kapryśny i wtedy stawimy się na pewno pod carrefourem w Piotrkowie i dołączymy do kolumny.
MARcin
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum