,muszę szukac dalej...na alledrogo to mają albo w dobrym stanie ale w innym kolorze albo uszkodzone w MNX. A ja chce kupic i przełożyć.
Na Twoim miejscu nie napalałbym się tak na kolor. Zazwyczaj jak pakują takie rzeczy to po otrzymaniu jej jest porysowana, pognieciona. Jak szukałem maski dla siebie to objeździłem większość szrotów w odległości 100km i wszystkie maski były albo pordzewiałe, albo ostro porysowane albo z wgniotkami mniejszymi i większymi. O kolorze to już wogóle nie marzyłem. Części na zdjęciach są jeszcze przed demontażem albo tuż po a zaręczam że oni się z tym nie pieszczą. Jak coś im zawadza to jebut na drugą stronę posesji/magazynu.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
[ Dodano: Sob Cze 04, 2011 12:04 ]
masz to w gazie?? jesli gaz to jaki i jakie koszty załozenia
Cześć, Wiem ze pytanie nie do mnie ale mogę Ci obiektywnie powiedzieć że pali trochę mniej w mieście jak instrukcja fabryczna nakazuje ;D to mnie zdziwiło ( w Warszawie 14 l ) przy normalnej jeździe , na trasie 10 l przy normalnej ( 120-140) oczywiscie benzyny.
greg-si, pamietam o tobie ale nie wiem kiedy sam bede ogarniał hamulce bo o ile z przodem dam rade to tyłu sie boje
ciezko mi powiedziec czy podgrzewanie działa ogolnie sa podgrzewane ale druga sprawa ze nie bede rozbierał lusterek rozumiesz jak jest
mzas, dzieki ale juz nie reanimuje zs'a tylko idzie na czesci (nie potrzebuje drugiego samochodu a nie jestem handlarz zeby szykowac na sprzedaz) do tego koszty wyszłyby podobne jak ceny aut na allegro ale za to zicher kasta by była
o wiele lepsza niz w mojej eRce45
Masz taśmę kierownicy? jeżeli podejdzie do r25 to bym wziął. tylko jaka cena? Zabrałbyś na zlot do LDZ to bym podjechał i odebrał. A i potrzebuję jeszcze plastikowej zaślepki do r45 którą montuję się pod lewarkiem ręcznego. Ona zasłania dwie śruby. Najlepiej w jasnym kolorze. Ja mam taki beż wpadający w szary.
bo tam jest temat zamkniety a tu mozna modyfikowac ktos cos potrzebuje to post zostawi i nie ma problemu ze pw raz dojdzie a raz nie bo tez sie tak zdarzało
no niestety to nie jest to sławne auto z wywiadu bo ani to "anglik" bo bardziej szwab ani rozbitek bo nie był w żaden sposób uszkodzony blacharsko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum