Hej, ja prawdopodobnie startuję około 17, ale z Nasielska i będę mijał Warszawę od zachodu (Płońsk, Wyszogród, Sochaczew, Żyrardów), żeby nie oglądać korka w Raszynie/Jankach.
Na S7 wyjadę w Grójcu.
Niestety, może mi się trochę wszystko opóźnić, więc raczej nie da się ze mną umówić.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
IInvit , kruszon - czy jesteście w stanie się gdzieś konkretnie umówić np. o 19.00? I ewentualnie jakie miejsce Wam pasuje.
Można by to jakoś dograć i skoczyć razem
_________________ Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
Wyślij mi na PW numer do siebie. Będziemy ruszać z Pragi Płn. Zdzwońmy się jakoś koło 18 to będziemy mogli się dopiero jakoś dogadać, bo nie wiem o której uda mi się ruszyć z pracy i jak długo zajmie nam zbieranie się Tzn. ja to raczej szybko
[ Dodano: Czw Maj 24, 2012 10:49 ]
Ale ogólnie _konkretnie_ nie jesteśmy
Poza tym właśnie się dowiedziałam, że kobieta nr 2 ma dziś kibel w robocie, dodatkowo biorąc pod uwagę jej organizację czasu może się okazać, że wyrobi się akurat na moment, jak my z Kruchym będziemy ruszać czyli jutro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum