Wysłany: Pią Cze 15, 2012 09:47 R i MG w bazie eurotaxu
Przyszla pora poszukac OC na Bananowego Bandziora
Skorzystalem z posrednika CUK, ale nie maja wszystkich firm i np przy ZS-e korzystniejsza byla oferta "niezaleznego" Liberty.
Zaczalem wiec poszukiwania dla BB. Ku mojemu zdziwieniu nie moglem na wielu kalkulatorach internetowych znalezc opcji MG ZR, diesel 2005 O_o taka konfiguracja nie wystepowala. Ale najwieksze zdzwinienie przezylem klikajac w kalkulator PZU, bo pokazalo mi komunikat: " W bazie danych Eurotax brak modeli dla tej daty pierwszej rejestracji pojazdu. "
Stad mam pytanie do kogos, kto ma dostep do eurotaxu, aby sprawdzil czy to prawda, ze nie ma w bazie ZR-a po 2005 roku ? Czy strony ubezpieczycieli sa tak bardzo nieaktualne ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 09:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum