Witajcie drodzy.
Jestem nowy stad moj post w dziale powitania. Mam na imie Bartosz, pseudo gandi, jestem z Katowic, mam 28 lat.
Poprzednio dosc intensywnie dzialem w Klubie zwiazanym z mazda a dokaldnie 323-klub.pl gdyz takowa mazde posiadalem 323f Ba 2.5 V6 166 koników. Teraz w zwiazku z tym ze lata leca i trzeba przesiasc sie na cos wiekszego mocniejszego, postanowilem znalesc kolejne nietuzinkowe autko. Wybór padl na MG ZT 190.
Witam wszystkich raz jeszcze i mam andzieje dac od siebei duzo a dostac jeszcze wiecej hahaha dzielic sie doswiadczeniami, problemami jak i pomagac na ile bede w stanie.
Dorzucam fote, sam wiem ze dobrze jest wiedziec z kim sie ma przyjemnosc i miec o kims jakies pojecie stad ponizej.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 21:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum