Wysłany: Sob Cze 23, 2012 21:58 Czy mamu tu kogoś z USA? lub ktoś kogoś zna ?:)
Czy mamy tu kogoś z USA lub ma tam ktoś dobrego znajomego, potrzebuję informację z policji, dane właściciela auta które mi 20 kat już stoi i zawadza:) może ktoś mi pomoże ?:) bo ja już tyle pomogłem...
_________________ Pamparampam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 23, 2012 21:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Oj znam ten ból.U mnie na parkingu stoi passat nie ruszany juz z 7 lat.Nie ma on juz tablic, jest caly wypłowialy, brak powietrza w oponach, a policja/ straz miejska nic nie moze zdzialac.
Jedynym sposobem pozbycia sie takiego auta, jest wypchniecie go na ulice, a na jego miejsce zaparkowac normalny jezdzacy samochod.Wtedy zadzwonic na 996 i powiedziec, ze auto zagradza droge.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
w Zabrzu jest taki pan który ma dość dużo amerykańskich samochodów może byś się z nim skontaktował, może się tym zainteresuje namiary bym ci mógł podać bo to znajomy mojej mamy
gdybym mógł go po prostu wziąść to by go już dawno tam nie było...:) jeżeli nie uda sie po dobroci to będzie na siłe w rejestrach teoretyczne już go nie ma w tak zwanych DMV ale powinien być gdzieś w kartotekach policji... albo jakaś ciągłość po kimś...
[ Dodano: Nie Cze 24, 2012 10:58 ]
haszczyc napisał/a:
w Zabrzu jest taki pan który ma dość dużo amerykańskich samochodów może byś się z nim skontaktował, może się tym zainteresuje namiary bym ci mógł podać bo to znajomy mojej mamy
ja szukam kogoś do danych bo do zainteresowania Tym autem to ja nikogo nie szukam ja się nim interesuje i to wystarczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum