@wspanialutka, przydały by się jeszcze dekielki do tych alufelg, bo brzydko wyglądają te odkryte śruby.
wszystko przyjdzie z czasem
haszczyc napisał/a:
no i zapraszamy na zlot w Skaryszewie
Tak się właśnie zastanawiam, ale sama nie wiem co tam bym miała robić, skoro nikogo nie znam a na zloty do Warszawki, na razie nie mam czasu, bo niedziele pozajmowane ciągle mam
Panowie moi drodzy, a powiedzcie mi, w jakim stanie znajduje się Wasza wskazówka od paliwa, kiedy zaczyna świecić się rezerwa?? Bo już mam malutko, ale się nie świeci, i się zastanawiam żeby mi niespodzianki nie zrobiło, że mam przepalone i w ogóle się nie zaświeci tylko mi stanie gdzieś na drodze
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 08:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Panowie moi drodzy, a powiedzcie mi, w jakim stanie znajduje się Wasza wskazówka od paliwa, kiedy zaczyna świecić się rezerwa?? Bo już mam malutko, ale się nie świeci, i się zastanawiam żeby mi niespodzianki nie zrobiło, że mam przepalone i w ogóle się nie zaświeci tylko mi stanie gdzieś na drodze
Ten wskaźnik za dokładny to on nie jest, ale zanim zaświeci się lampa rezerwy to wskazówka potrafi dłuższy czas pokazywać "0" aż w końcu jeśli poziom paliwa spadnie do około 8 litrów zaświeci się rezerwa.
Hej ludziska. Roverek dzielnie woził mnie po górach
To był dla niego chrzest bojowy, bo niektóre górki były naprawdę wypasione, hihi. Ale dzielnie wszystko zniósł i nie zawiódł.
Spalanie ogólnie wychodziło mniej więcej 8,3, więc zadowolona jestem
Niestety rażący na zdjęciach ciągły brak znaczka z przodu
Kupiłam znaczek, ale poprzedni właściciel chyba na jakąś kropelkę go mocował, że nie da się tej pustej blaszki ściągnąć z grilla
Więc teraz już bez kombinacji szukam grilla ze znaczkiem. Bo wszystkie próby odczepienia tego kończyły się moimi nerwami tylko
No ale - newer majnd. Przed wakacjami nie zdążyłam ogarnąć tematu, więc jest jak jest (mam nadzieję, że już nie długo ) No ale mimo to kilka fotek R mogę wkleić Może nie zlinczujecie Nawet ja się na jedną załapałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum