Wysłany: Czw Lip 19, 2012 17:33 [R45] 2005r Kraków - Diagnostyka i kasowanie błędów.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2005
Witam
Szukałem na forum informacji odnośnie możliwości podpięcia Roverka pod komputer i skołowało mnie to trochę bo jednym interfejs działa innym nie. W związku z tym chciałem zapytać czy jest ktoś z Krakowa lub okolic kto mógłby podpiąć mojego Roverka żeby sprawdzić i ew. pokasować błędy.
Lub czy ktoś taką operację wykonywał u p. Miodowicza w polecanym przez klubowiczów serwisie i mógłby się podzielić doznaniami i rachunkiem
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 17:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
byłem u Pana Pawła, diagnostyka + kasowanie = 50 zł, pare ciekawych porad i gratisowo zmiana filtra paliwa bo sam nie dałem rady.
Odłożył grzebanie przy ładnej ZR-ce specjalnie dla mojego zielonego potwora
heheh nie rozumiem o co chodzi z grzebaniem w ZR-ce W takim razie chyba wybiorę się do niego. A robił Ci to po umówieniu na poczekaniu czy zostawiałeś auto? Bo mieszkam po 2 stronie miasta i wybrać mi się tam to tragedia. Szczególnie że widzę, że w soboty nie pracuje a po pracy jak się do niego wybiorę to korki raczej murowane Robiłeś może klimę u niego? wiesz jakie ma ceny?
zadzwoniłem wcześniej, powiedział tylko w jakich godzinach jest dostepny w warsztacie, podjechałem i mimo że robił przy innym samochodzie to zostawił to i zajął sie moim, 5 minut i skasował wszystkie błędy + wymiana filtra, sprawdzenie sond i inne takie.
Klimy nie mam więc nie wiem jak z cenami ale z tego co wiem ceny nie są wyższe od innych mechaników a robote robi świetną. Jak sie nie zna rejonów to może trafić ciężko bo znaków chyba nie ma ale da sie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum