Wysłany: Wto Sie 07, 2012 18:42 [R75] Czy zgubiłem poduszkę pod skrzynią ????
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam kolegów Mam pytanie ? Ostatnio drży mi silnik w pewnym zakresie obrotów ale o tym wspominałem w innym poście...z ciekawości wszedłem pod samochód aby sprawdzić poduszki pod silnikiem i skrzynią bo je podejrzewam o te zamieszanie. I tu moje zaskoczenie bo wydaję mi się, że poduszki pod skrzynią biegów w ogóle nie ma Zrobiłem kilka fotek i proszę fachowców o opinie czy się mylę czy potwierdzają moją obawę...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 18:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za info sash997, ulżyło mi powiedzcie mi w takim razie po co te miejsca na śruby tam, wygląda jakby czegoś tam brakowało. Przepraszam jeśli to pytanie są dla Was jakieś mało finezyjne ale ja jestem laik z budowy silnika
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum