Wysłany: Czw Sie 30, 2012 11:06 Kolejne Tahiti Blue w okolicy.
Cześć,
skoro to powitalnia, to "Witajcie!"
Od niemal dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem 14 letniego 216 Cabrio ochrzczonego "Dżocharem" (bez żadnych konotacji). To moj pierwszy samochod a do tego jestem kompletnie zielony w zakresie mechaniki, stad lektura forum bywa czasem podobna do nauki jezyka obcego, ale nie od razu Krakow zbudowano, jak mawiaja Apacze
Mam swiadomosc jak wiele wiedzy i nowych umiejetnosci musze przyswoic, ale to akurat wogole mnie nie przeraza. Kopie w forum wzdluz i wszerz, sporo informacji jestem w stanie wyciagnac samemu, ale mam niejasne wrazenie, ze bedziemy sie tu czesto "widziec".
No nic, dosc tych wstepow...do zobaczenia na ulicy i jak tylko uda nam sie zebrac to na warszawskim spocie!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 30, 2012 11:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum