Wysłany: Wto Paź 02, 2012 22:05 Nokia e66 problem z zasięgiem;/
WItam mam nokie e66 i od pewnego czasu mam z nia problem
Wszędzie mam w domu jako taki zasięg jak telefon leży czy to na szafie czy gdzie bądź ale gdy wezmę go tylko do ręki żeby zadzwonić lub napisać sms zasięg ginie całkowicie i odłożę go gdzieś na coś i zasięg wraca znowu go wezmę do rąk i zasięg ucieka trochę mnie to wkurza juz a przecież żadnej metalowej płytki w głowie nie mam żeby odpijało to fale zasięgu
czasami telefon lubi sie zawiesić tez
Z tego co poszperałem to w tym modelu antena jest umieszczona na dole telefonu, a dodatkowo klapka obudowy jest jednocześnie anteną i kiedy się bierze telefon do ręki to antena zaczyna świrować i stąd się mogą brać takie dziwne rzeczy. A najlepsze rozwiązanie jakie mi się rzuciło w oczy to... sprzedać telefon i zamienić na lepszy model A naprawdę to nie wiem czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu, ale dużo osób się na forach skarży na ten problem.
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum