Odradzam, są kiepskiej jakości. Po niecałym roku odłazie wierzchnia warstwa żywiczna i pod spód dostaje się wilgoć. Całość czernieje i wygląda nieestetycznie.
Widzę że cudo to to nie jest. Ale to jedyne co znalazłem i to przypadkiem. Masz coś lepszego o czym nie wiem Gonia?
Dogadałem się z kolesiem z allegro który robi o wiele ładniejsze znaczki.
Tak się prezentują. Za znaczek o wymiarach 10mmx60mm Z kolorem zielonym (kreseczka) 50zł/szt. Cena niemal identyczna jak tego żywicznego z ramką z ebaya. A tu ręczna robota.
Ja i greg-si jesteśmy chętni na takie coś. Kto więcej?
1. alexi
2. greg-si (pozwolę sobie ciebie wpisać;-))
[ Dodano: Pią Paź 05, 2012 00:57 ]
Dodatkowo koleś jest z Pleszewa Friq może się skusisz?:P
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Tak wiem już padam na kolana i biję pokłony Sprawa nie tak do końca załatwiona bo Coś chętnych na to nie ma. Ale chyba koleś robi to ręcznie więc nawet jedna sztuczkę da się zrobić.
Dziekuję za uznanie Ty zamiast szukać czegoś w PL to po jakiś jebajach latasz i od kilku miesiecy nic ciekawego nie znalazłeś, a tu pod nosem można takie rzeczy zamówić
Cytat:
Sprawa nie tak do końca załatwiona bo Coś chętnych na to nie ma. Ale chyba koleś robi to ręcznie więc nawet jedna sztuczkę da się zrobić.
Zamiast zamówić sobie samemu żeby mieć coś indywidualnego wyróżniającego auto to czekasz na innych Tym sposobem jak pokazują różne tematy zakupów grupowych na forum możesz się nie doczekać
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
chcialem dobrze ale wyszlo jak zwykle. Jesli motoaura sie zgodzi zrobic 2 szt w tej samej cenie to je biore i tyle. Dziwne ze jeszcze tego nie skrytykowales
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum