Wracając z warszawy widdziałem ten wypadek i widziałem tego rovera czarne 75 zastanawiałem się czy to ktoś z forum ale już się go nie zapytam jakie uszkodzenia bo zgłębiając temat to kierowca rovera zginał
http://czestochowa.gazeta...y_ustawial.html
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 15:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zaproponowalbym jakas integracje spotkanie w dniu pogrzebu kolegi nie wazne czy byl czy nie byl klubowiczem byl jednym z nas wiadomo ze nie da sie zorganizowac wyjazdu na pogrzeb ekipa roverami bo kazdy ma jakies swoje zycie i swoje obowiazki ale proponowalbym w dniu pogrzebu jesli daloby rade uzyskac date od jakiejs bliskiej osoby i skrzyknac ludzi w roznych miejscach kraju postawic sie gdzies przy centrach handlowych i wlaczyc wszystkie swiatla w autach awaryjne i uczcic minuta ciszy badz halasujac klaksonami na znak zjednoczenia i smutku z rodzina i bliskimi kolegi
Z calym szacunkiem do was wszystkich i do zmarlego ale te wasze [*] na forum sa po prostu smieszne. Jak chcecie okazac szacunek to zapalcie znicz na grobie ewentualnie idzcie na pogrzeb.
Niewątpliwie jest to wielka tragedia dla rodziny tego człowieka. Współczuję.
Chciałem jednak spytać grupę śląską, czy ktoś z Was znał zmarłego i wie coś więcej o nim.
Widzę, że Haszczyc przytoczył imię, ale pytanie czy znał kolegę osobiście, czy jest to imię wzięte z komentarzy pod artykułami temu wydarzeniu poświęconymi?
Cytat:
Dlaczego przez debili drogowych giną tacy fajni ludzie [*]
Piszesz w kontekście tego wypadku? Co o nim wiesz? Nigdzie nie napisano, że ktoś dopuścił się brawury. Było ciemno, doszło do stłuczki, a potem potrącenia, dlaczego? Tego nie wiemy i nie wiem czy się w ogóle dowiemy. Tragiczny wypadek, który mógł przydarzyć się każdemu z nas, zarówno jako ofierze jak i sprawcy potrącenia. Szkoda młodego człowieka, to na pewno.
ArO napisał/a:
Z calym szacunkiem do was wszystkich i do zmarlego ale te wasze [*] na forum sa po prostu smieszne. Jak chcecie okazac szacunek to zapalcie znicz na grobie ewentualnie idzcie na pogrzeb.
To wirtualny symbol znicza/świeczki. Generalnie poruszamy się tu w wirtualnej przestrzeni i przyjęło się w ten sposób oddawać cześć zmarłej osobie. Ikona nie różniąca się specjalnie od innych emotikonów, które się tu używa nagminnie i sam pewnie też ich używasz. Jeśli Cię to śmieszy, trudno, nie stawiaj w swoich wypowiedziach i już.
Zatem jeszcze raz zapytam społeczności ze śląska, czy ktoś znał zmarłego?
Generalnie kilka lat temu także zginął kierowca rovera. W sumie przeszło bez echa, a potem się okazało, że kilka osób znało go http://www.mmwarszawa.pl/...-miedzeszynskim
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum