Wysłany: Czw Lis 15, 2012 16:45 Rover 416 Si Wita Wrocław i reszte roverdziarzy
Witam!
Po sprzedaniu w maju mojej przerobionej hondy civic 5d Vtec 2000r http://www.civicklub.pl/f...Pearl-by-Mixed, kupiłem drugi motocykl, a teraz nadszedł czas znów na samochód.
Od tygodnia jestem posiadaczem srebrnego Rovera 416Si 1998r, 1.6 112KM. Jest kilka dość kosztownych napraw, lecz już zabrałem się za początkowe mody, nie mogłem wytrzymać. Z czasem założę swój temat i bede regularnie wrzucał foty z zrobionymi modyfikacjami.
Plany?
Pomimo, że gorszy niż honda, tknęło mnie i chce go zostawić na lata jako auto rodzinne. Po zrobieniu technicznych spraw, modyfikacje wnętrza, później SWAP jak da radę na B18 z hondy 1.8 169KM VTI. I inne mechaniczne przeróbki.
Czas pokaże, plan jest taki by się wyróżniał, wziąłęm Rovera na baze, bo jest ich mało, a cześci full od hondy.
Pozdro!!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 15, 2012 16:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum