Proponuje w sobotę tj 24.11.2012 o godzinie 17:00 w stałym miejscu (chyba że ktoś ma pomysł na inne) tj. parking na łuku przy Magnolii. Dlatego w sobotę że może odwiedzą nas co niektórzy
Lista.
1.kzrr
2. ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Ostatnio zmieniony przez kzrr Czw Lis 29, 2012 10:40, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 19, 2012 23:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też nie obiecuję. Mam nawał roboty niestety w związku z tym, że już mam (po miesiącu ) auto i muszę załatwić wszystkie niezałatwione do tej pory sprawy, których bez auta załatwić się nie dało.
Ja sie wpisuję na listę ... chociaż Daria ma jakieś wesele z pracy gdzieś na "zapupiu" i nie wiem czy na 17 zdołam dotrzeć. W razie czego będę informował telefonicznie co i jak Lub ożemy przesunąć spota na późniejszą godzinę
Z żonką mam plany na kino właśnie na sobotę. Ale to wieczorkiem...
A mam do naprawy jeszcze szybę kierowcy.. Nie chce się otwierać. Uszczelka się zawija...
Pomyślę. Chętnie bym wpadł ale masa rzeczy ...
ta 17 jak dla mnie to tak na siłe.. akurat w ten weekend ide wyjatkowo w sobote na impreze (urodziny kumpla, gdzie nie moze mnie zabraknac). predzej sobota, lub nastepny weekend
Witam
Pisząc Magnolia macie na myśli Centrum Handlowe przy ul. Legnickiej 58???
Z Konina do Wrocka jest 200 km i droga całkiem całkiem - z żoną bardzo lubimy to miasto wiec może Was odwiedzimy. Konin nie ma tradycji i chęci spotkania w Warszawie jestem jak tylko mogę (tam spoty są w niedzielę) Wy macie w sobotę więc jest czas na odespanie
O której godzinie i gdzie dokładnie planujecie spotkanie?
Pozdrawiam
Wojtek klubowicz z Konina/Warszawy
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
Chętnie bym się pojawił bo przez dłuższy czas chodzi mi po głowie spot
Ale niestety w sobotę mam imprezę na 17. Szkoda że nie niedziela Jak coś to chętny jestem na niedziele
Pozdrawiam
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum