dasz radę dojrzeć wszystkie zdjęcia w całej okazałości
jak mam dojrzeć zdjęcia w pełej okazałości jak są zasłonięte, pomyśł trochę
MaReK napisał/a:
Bo jak niesiesz na przykład pomoc zagubionym użytkownikom R75 w mądrych słowach w postach, jestem z Ciebie dumny
teraz się boję, albo mi się nie chce
[ Dodano: Pią Gru 21, 2012 00:01 ] Pływak, taa, nic chciałeś brać w tym udziału, zaciągneli Cię siłą, musisz mieć bardzo słabą psychikę skoro godzisz się na coś czego nie chcesz robić.
Ja nie napisałem, ze nie chciałem brać tylko, ze sam się do niej nie zgłaszałem, a to kolosalna różnica. Ale przynajmniej masz o czym pisac i co komentować tak bys się nudził
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
bo nie mam co robić tylko o pływaku myśleć i pisać
padło proste pytanie czy można zobaczyć kalendarz przed jego kupnem, widzę że lepiej dla Was napisać tysiąć postów niż poprostu wkleić te zdjęcia i po krzyku, a nie jakieś wachlarze kombinować, dla mnie to żenada.
kto tu ma pomyśleć, to ja bym się zastanawiał ... uwielbiam pretensjonalne podejście do świata ....dobra nie bedę nic więcej pisał, bo znowu wyjdzie, że jestem z GTW i sie czepiam i w ogóle .... Wesołych Świąt
a nie jakieś wachlarze kombinować, dla mnie to żenada.
Taki był zamysł od samego początku Trochę jak z filmem i zwiastunami. Niby coś tam widzisz w necie, ale nie ma całego filmu. Chcą żebyś poszedł do kina i zapłacił za bilet... Idziesz albo nie Możesz ściągnąć po premierze z netu. Tak samo i tu, może ktoś da Ci fotki kalendarza na ścianie i sobie drukniesz w pracy
Różnica taka, że kino, producent, zarabiają na biletach. Klub nie zarabia złotówki na tym projekcie.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Z tych 250 wyłapiesz bystrym okiem te 12 Jestem tego więcej niż pewien
W kinie zobaczysz cały film, na youtubie czy w reklamie tylko trailer... tak jest od wieków
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Przestańcie się nabijać z kolegi. Zaraz znowu wymyśli kasowanie konta, a jedno konto na miesiąc wystarczy!
[ Dodano: Pią Gru 21, 2012 00:19 ] kris-tofer bo Klub nie może zarabiać - kwestie prawne.
Jedyni którzy zarobią to właściciele drukarni Chociaż jeszcze Violla może uciec z całą kasą
Generalnie Ci powiem Kristina, że tutaj wszyscy podpadamy pod paragraf, bo w kwestii kalendarza już nie wiele się dzieje, a śmietnik postów makabryczny Ale ja wiem doskonale, że Ty już w pierwszym poście wyjaśniającym załapałeś o co chodzi, tylko masz frajdę z pisania na forum tutaj i udawania że nie wiesz o co chodzi Zawsze tak było Taki mały psycholog z Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum