Wysłany: Pon Sty 10, 2011 11:09 Klub ROVERki.pl dla WOŚP
Witam,
Chciałbym zainicjować akcję naszego klubu, oczywiście za poparciem Wielce Szanownego Zarządu
Przeglądając wczoraj aukcje WOŚP, zauważyłem taką aukcję klubu Civic Polska - gdzie można było wylicytować specjalne gadżety Klubu.
Z naszej strony taka inicjatywa też by mogła wyjść i myślę, że miała by szansę bytu na przyszły finał
Jeśli Zarząd poprze taką inicjatywę, proszę o podawanie pomysłów na gadżety, które na XX FINAŁ Orkiestry będzie można wystawić.
Ja ze swojej strony oprócz gadżetów, które mamy w "ofercie" dołożyłbym Honorową Legitymację Członkowską np. z Logo WOŚP i Logo ROVER-ki PL np. z Numerem 1 !
Co Wy na to ?
Proszę o uwagi.
Sie ma !
_________________ Driving is believing !
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 11:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też uważam, że to dobry pomysł . Co do gadżetów to wydaje mi się że nawet naklejki pod rejestracje z jakimś małym logiem WOŚP znalazłyby chętnych do licytowania. Taka limitowana seria
_________________ Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Czy zarząd myślał o wsparciu WOŚP poprzez wystawienie jakiś gadżetów klubowych na aukcjach internetowych?
Chętnie bym powalczył o coś ciekawego
Tak. Czekamy na aktywację konta na najpopularniejszym portalu aukcyjnym w Polsce.
Więcej szczegółów jak zwykle poda szanowny pan prezes siemion_
redcloud napisał/a:
Te naklejki to się kiepsko trzymają.
Może nie umiesz nakleić ?
Moje naklejki mają już 5 lat. Na drugim aucie, te nowe trzymają się od początku ich istnienia - czyli niebawem minie rok. Wszelkie myjnie, podróże... zużywają się i blakną to zrozumiałe, ale trzymają się b. dobrze. Jednak pomysł produkcji gotowych ramek z logo Klubu był poruszony.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dużo walecznych widzę, ale przeprowadzona przez Klub akcja "Renifery" i zbiórka przedświąteczna dla najuboższych jakoś nie cieszyła się wielki zainteresowaniem.
Z tego co wiem, to chyba dużo hojniej było w zeszłym roku.
greg-si napisał/a:
Ps. już wiem kto będzie rzecznikiem klubu na następną kadencję
Kto!? Czyżbyś chciał startować do Zarządu ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Najbardziej poinformowaną osobą na forum jesteś Ty i zawsze o co by się nie zapytało to jako pierwszy udzielasz informacji
Jak widzisz całe życie klubowe odbywa się w tej internetowej rzeczywistości w którą MaReK ma nieograniczony dostęp więc jeden z pierwszych wiedział o WOŚP. Prawda taka jest że bez jego pomocy to byśmy byli w czarnej dziurze. I chwała mu za to. I chwała za to innym, a nawet nie wiecie jak wielu ich jest. I robią całą tą mrówczą robotę przy przygotowaniu każdej akcji przez Klub.
Najbardziej poinformowaną osobą na forum jesteś Ty i zawsze o co by się nie zapytało to jako pierwszy udzielasz informacji
Ja wszystko wiem od Raptile'a, przecież wiesz, że to on trzęsie Klubem
siemion_ napisał/a:
Prawda taka jest że bez jego pomocy to byśmy byli w czarnej dziurze.
Pff... aleś posłodził teraz
Prawda jest taka, że nic wielkiego nie robię... a odpowiadam jako pierwszy, bo jestem blisko Zarządu oraz bywam na forum dość często. Jednak staram się nie wkraczać w kompetencje członków Zarządu czy samego prezesa Robię za takie nożyce i odpowiadam jak ktoś w stół uderzy Zawsze jednak staram się podać suchą informację, a szczegóły dopełnia osoba kompetentna.
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Czy mozecie zrobic odbior osobisty jako opcje?
Na razie jest tylko paczka pocztowa a bez sensu zebym placil za wysylke, o ile uda mi sie cos wylicytowac , jak moge odbrac na spocie
_________________ --------------------------------------------------------------------
Proszę o podanie nr konta żeby można zapłacić za wysyłkę na WOŚP-ie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum