Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Mam taką brzydką przypadłość, że rypi mi z tyłu w kanapie podłokietnik który się rozkłada z oparcia
Rypi mało powiedziano, to po prostu piszczy nagminnie jak jest rozłożony i chciał bym coś z tym zrobić.
Pytanie jak się do tego dobrać? Trzeba pruć kanapę czy jest inna metoda?
Ostatnio zmieniony przez ADI-mistrzu Czw Sty 17, 2013 13:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 11:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a co do podlokietnika to juz kiedys patrzylem w rave i tam sie wyciaga ta "scianke" ktora jest za podlokietnikiem. nie podjalem sie jednak tego bo podejrzewam ze bym jakis brzydki slad zostawil po sobie.
a ja go chcialem wykrecac bo tak dziwnie leci w dol, a nie trzyma sie pozziomo
ale coś mi się kojarzy że tam niema jak jej wyjąć.
no dlatego sobie odpuscilem bo na bank bym ja pogial.
zobacz w rave BODY->SEATS
a jesli skrzypi z racji poluzowanej sruby mocujacej do oparcia, to wd nic nie da bo te sruby sa (wynika z rysunku) wlasnie za ta scianka wiec musial bys psikac od gory a nie w zawias. zalezy co skrzypi
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 00:44
Wystarczy tą "ściankę" wyciągnąć i wszystko będzie widać. Ścianka jest po prostu wciśnięta i da się to to łatwo wytargać. Raczej nie da się tego zepsuć.
sew, super wylazło Dość giętkie to jest więc faktycznie nie do zepsucia.
Dźwięki wydobywały się nie z zawiasów podłokietnika a z jego mocowania do ściany kanapy. Śruby się poluzowały i tam taki dźwięk głupi powstawał.
Niestety na ścianka za podłokietnikiem jest tandetna... Sztuczna skóra przyklejona do dykty Mi zaczęła się nawet odklejać , ale jest już w trakcie przyszywania więc będę PRO i będę miał obwódkę nicią wyszytą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum