witam szanowne grono forumowiczow, a szczegolnie kolegow ktorzy scigali mnie wczoraj na A4 od Katowic do KRK po czym namowili mnie na krakowskiego spota hehe.
moja przygoda z marka MG zaczeła sie jakieś 3 lata temu kiedy to nabyłem bordowego ZSa 2.0 idt ktory slyży mi do dzis:)
Pozdrowienia!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 17:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No Witamy witamy kolegę i pozdrowienia dla pasażerki ktora przemówiła ci do rozsądku byś się zatrzymał Kawałek musiałem cie gonić ale udało się i mam nadzieje ze będziemy mieli okazje jeszcze się spotkać na drodze i nie tylko
oczywiscie niezapmne o zdjeciach:) jutro furka idzie do mycia tak wiec pstrykne kilka.
Maverik mam nadzieje ze ze dla twojego wozu sciganie mnie nie bylo zbyt duzym wysiłkiem hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum