Wysłany: Nie Sty 13, 2013 22:17 witam wszystkich fanow seventy-five ..
witam wszystkich,moj loboz to 2.0 cdt 2005r ..mam go od 3 tygodni i jak narazie padlo sprzeglo (wysprzeglik standard heh) juz jestem ustawiony z mechanikiem takze all clear,to ciekawostka taka ..pamietam ze siedzialem w pracy z paroma kumplami i zadalem pytanie jakie auto kupic i sie zaczelo haha ..jeden wieswagena drugi tam mazde jakas ogolnie malo sie nie pobili heh a ja mialem w glowie pewne autko ktore kiedys widzialem gdzies na miescie ale nie wiedzialem co to jest ..i tak zaczalem szperac na allegro i przez przypadek kliknalem na rowerka 75 2005r i to byl koniec ..odrazu przeczytalem cale forum roverki.eu i widzialem ze chce go miec ..szukalem czekalem,czekalem szukalem i wkoncu BOOM jest taki jak chcialem,za telefon koleszka mi mowi ze jest stoi doslownie 30min drogi na drugi dzien juz bylem ogladalem,sliczny bylo pare zadrapan i takich tam roznych ale 8 letnie autko takze wybaczone ..jak podjechalem nim pod blok szok totalny ..sasiedzi ktorzy cale zycie jezdza wieswagenami itp nie mogli wyjsc z podziwu jakie to piekne autko ..ale zaczelo sie jakie to czesci drogie i ze caly czas sie psuja itp i wtedy zaczalem sam dla siebie obalac wszelkie mity dotyczace rowerow,w pierszej kolejnosci dostepnosc czesci i ich cena co chcesz to kupisz i to naprawde w normalnych cenach,mit obalony ..awaryjnosc,pojechalem do mojego mechanika w sprawie wysprzeglika a pod jego warsztatem cztery ww dwie audi i dwa ople on jak go zobaczyl odrazu mi powiedzial ze rower 75 to bardzo dobre autko i ze pare juz robil i o dziwo we wszystkich wysprzeglik heh ..takze mit o awaryjnosci obalony ..przeciez nie ma aut doskonalych,ale seventy-five to inna bajka on nawet jak by sie caly czas psul to i tak go nikomu nie oddam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 22:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tym patrzeniem i zauroczeniem do auta to tak wiesz jak jest... na początku patrzysz, zachwycony jesteś, podziwiasz i z chęcią byś wszystkim się pochwalił i patrzył jak szczęka opada.
A po pół roku... tak samo masz , wychodzisz, patrzysz a Twoja bryka unikalna i dalej jesteś zakochany
Najfajniej jak się dzwoni do znajomych:
- ...
- "przyjade roverem"
- "stary... ale masz zdrowie aby w taki mróz rowerem jeździć...."
wczoraj go odstawilem do mechanika ten mi powiedzial ze z wysprzeglikiem dwa dni roboty bedzie mial,czyli jak mechanik mowi dwa dni to spokojnie cztery poczekam ale jak go odbiore to na dwoch kolach bede do domu wracal taka bedzie lycha hehe yyyyn yyyyyyyyyyynnnnn !!
A po pół roku... tak samo masz , wychodzisz, patrzysz a Twoja bryka unikalna i dalej jesteś zakochany
Najfajniej jak się dzwoni do znajomych:
- ...
- "przyjade roverem"
- "stary... ale masz zdrowie aby w taki mróz rowerem jeździć...."
znam to dobrze z moją 25-tką ....mam swojego Roverka niemal trzy lata i też za każdym razem uśmiecham się, gdy na niego patrzę, bo to naprawdę jest fajne auto ... zajefajne ... ale znajomi już się nauczyli pytać czy przyjadę roverem czy na rowerze ...
[ Dodano: Wto Sty 22, 2013 22:36 ]
Witaj star******** 75 to piękny wybór ... linia, jak marzenie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dzisiaj na wirtualnympomponiku.pl (wp.pl) opublikowali 10 najbardziej wadliwych silnikow ..na pierwszym miejscu co sie okazalo firma Rower,czy ktos z was mial naprawde jakies zajebiste problemy z silnikami w swoich rowerkach? o co tu chodzi?
[ Dodano: Czw Sty 24, 2013 19:11 ]
just ten top gear heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum