Dziwne te wyliczenia ale to chyba zależy od regionów, jedna ubezpieczalnia ma mniej szkód na zachodzie to tam taniej mają a inna na wschodzie itp. bo mi Liberty wyszło 280zł drożej niż Axa ( tylko ,że nie na roverka wyliczałem a na drugie auto )
You can drive już nie jest taki taki ( przynajmniej w moim rejonie ) dali mi propozycję droższą o 200zł od AXA,. Obecnie jestem jeszcze u nich ubezpieczony ale ostatnio przysłali mi ofertę przedłużenia OC i śmiesznym jest ,że zaproponowali 30zł drożej niż wyliczyłem sobie w ich kalkulatorze. Takie mają zarąbiste promocje dla swych klientów
No i mają duże zwyżki dla aut "tjuningowanych" więc ciekawe jak potraktują ZR
You Can Drive ssie. Dzisiaj dostałem telefon od nich i mi powiedzieli że nie ubezpieczą mi samochodu z tej oferty ale mogą z normalną. To ja kulturalnie ich spuściłem na drzewo. Axa jednak ma lepszą ofertę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum