Jak się domyślam składka klubowa pozostaje niezmieniona, termin weryfikacji klubowiczów też? Pewnie zarząd ma już wszystko "obcykane", więc mój wtręt będzie może nie na miejscu, ale skoro szalejemy z banerami, to może( a pewnie w zanadrzu już jest ) dać zachęcający do zapłacenia składki
_________________ Andrzej
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 19:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wszystko w swoim czasie, o wszystkim zostaniecie poinformowani, mamy do ogarnięcia trochę papierków po Walnym Zgromadzeniu. Składka pozostaje na tym samym poziomie. Chętni mogą już opłacać składkę.
mamy do ogarnięcia trochę papierków po Walnym Zgromadzeniu.
Ech, wiadomo, że takie sprawy trochę czasu i energii zabierają Ale z drugiej strony im wcześniej oficjalnie zacznie się zachęcać do opłacenia składki tym lepiej, tym bardziej widząc jaka jest opieszałość zainteresowanych
Weryfikacja od 2014r już co roku będzie odbywać się do końca stycznia. W tym roku weryfikacja członków Stowarzyszenia odbyła się wcześniej tj. 12.01.13r w dniu Walnego Zgromadzenia Członków. W obecnej chwili przygotowujemy dla Was informację.
Przegapiłem termin i dopiero wczoraj się zorientowałem, że już nie jestem klubowiczem No ale przed chwilą dokonałem przelewu, więc chyba jeszcze nie wszystko stracone
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Just4, kliknij na link, który powyżej wkleiła kasjopea.
Walkie, wlazłam na ten link zanim zadałam swoje pytanie... nie ma tam odpowiedzi. Jest tylko info, że nowi członkowie otrzymają już nowy wzór legitymacji, ale w jakim czasie i jaką drogą to nie widzę... chyba, że całkiem oślepłam od gapienia się w ekran i nie dostrzegam oczywistej oczywistości...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jest informacja że wydawanie legitymacji jest wstrzymane, jak tylko ruszy druk nowych natychmiast pojawi się info. Kiedy ? Nie mam jeszcze takiej wiedzy.
Jest informacja że wydawanie legitymacji jest wstrzymane, jak tylko ruszy druk nowych natychmiast pojawi się info. Kiedy ? Nie mam jeszcze takiej wiedzy.
Z całym szacunkiem, ale ja widze tylko info, że zacytuję: "(...)Drukstarych zostaje chwilowo wstrzymany(...)".... Fakt, jest tam info, że trwają prace nad nową, ale o wstrzymanym wydawaniu legitymacji w ogóle nic tam nie ma ...
Czepiam się słówek ... wiem... sorka... ale nie było to dla mnei jednoznaczne...
Dzięki za info
pozdr
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum