Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, mam pytanko do znawców, w moim aucie, plastikowa obudowa kolumny kierowniczej jest krzywo zamontowana względem deski rozdzielczej, tzn. jakby skręcona w lewo, ale trzyma sie bardzo mocno, słyszałem, że to taki feler montażowy w tym modelu, aczkolwiek nie bardzo daje temu wiarę . . ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 14, 2013 06:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rozkrec i zobacz ktora sruba jest wkrecona nie tam gdzie trzeba
dokładnie, nie ma żadnego "feleru" produkcyjnego, ma być ładnie i prosto - śruby tam różnią się długością, albo ktoś je pomylił i skręcił na siłę naciągając na gwincie, albo całość źle umiejscowił i skręcił byle jak...
Tak własnie myślałem, poprzedni własciciel mi taka bajkę pocisnął, a że kupiony od zaufanej osoby i cała reszta . . póki co trzyma się kupy . . to pomimo małego prawdopodobieństwa historii zacząłem się zastanawiać . . ale cóż może sam taką gdzieś łyknął . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum