Mają to do siebie że przykuwają uwagę... więc czasem ktoś kto szuka hondy decyduje się jednak na Rover'a który jednak jest większy, lepiej wyposażony, ładniejszy (moim zdaniem) i w tej samej cenie.
Trafi się, ja 5 miesięcy szukałem swojego
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 18:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ten pierwszy wyglada dosc ladnie,natomiast chyba sprzedajacy pisze bzdury o lancuchu rozrzadu,ze zdjec wyglada to na silnik iDT czyli na pasku rozrzadu,a jesli dobrze pamietam ze swojej 45 tki to tam przy wymianie rozrzadu sa chyba dwa paski.
Ale jak to w ogloszeniach zawsze musi byc kolorowo i zero kosztow po zakupie.
Dodam tylko ze gdybym szukal autka dla siebie to ten trzeci link podany przez Szylozbiego najbardziej do mnie przemawia,Sprzedajacy w opisie zawarl wszystkie plusy i minusy zakupow w Polsce,wszystkie przekrety ktore opisuja koledzy na Forum.
Auto wyglada na zadbane i jesli ma zrobione wszystkie czynnosci jakie podaje sprzedajacy to po kontroli na stacji diagnostycznej chyba bym sie skusil na zakup.
Chyba ze rzeczywistosc po obejrzeniu na miejscu okazala by sie inna.
Ten ZS wisi już długo ze względu na cenę, sam byłem nim zainteresowany w zeszłym roku. Sprzedajacy jest niestety strasznie nieugięty z tą ceną i musiałem czekac na inną ofertę. No i znalazłem to co chciałem raptem 20 km od domu
Mógł tego trzeciego nie sprzedać bo w takiej kwocie już 75 spokojnie kupi....cena mocno przestrzelona,zresztą jakbym za swojego wołał 8000 też mógłbym sprzedawać kilka lat mimo iż nie zamienię się na na wiele nowszych modeli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum