Wysłany: Sro Mar 06, 2013 19:11 Spóźnione, ale siema:)
Witam.
Do forum dołączyłem niedawno. Bo i niedawno kupiłem Roverka.
Rocznik 2002, model 75, 2,0 V6 z sekwencją. Butelkowa zieleń, hehe.
Trochę się z nim może wkopałem, ale musiałem się pozbyć renówki której nikt nie chciał kupić. A klient od Rovera wziął ją w dobrej kasie w rozliczeniu. Ogólnie mnie kosztował jakieś 7000. Czyli jak na ten rocznik dość chyba tanio. Wsadzić w niego muszę jakieś 2500.
Ale nie żałuję, fajne autko. Plany na zmianę? Jak coś to na MG ZT 2,5 V6. Lala...
A o mnie? Mieszkam w Płońsku, na mazowszu. 28 latek, ehhh...
No nie ma co się za bardzo więcej chyba wywewnętrzniać:)
Chętnie pomogę w sprawach informatycznych, sprzętowo-elektronicznych i związanych z DJką.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 06, 2013 19:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rovera niby wystawiłem na sprzedaż. Usilnie próbuję dozbierać i kupić tego MG.
O ile zanim nie odezwał się koleś z tym egzemplarzem na zamianę nie wiedziałem co to za marka, tak teraz innego samochodu dla siebie nie widzę.
Tylko własnie marzy mi się ten ZT, nie musi być poliftowy. i najlepiej 2,5 V6, ewentualnie 2,0 V6. Piekne autka trzeba przyznać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum