Tak ja tak właśnie mam, dokładnie tylne lewe koło mi piszczy, podejrzewam coś z zaciskiem może dzisiaj to porozbieram to powiem coś więcej na ten temat
Tak ja tak właśnie mam, dokładnie tylne lewe koło mi piszczy, podejrzewam coś z zaciskiem może dzisiaj to porozbieram to powiem coś więcej na ten temat
Bardzo mi przykro, że masz problemy ze swoim Roverkiem ale ciesze się, że masz jak sprawdzić co to piszczy. Ja niestety pod blokiem w taką pogodę nie dam rady.
u mnie osłona tarczy nie trze na pewno podejrzewam poprostu rdzę na zacisku albo dźwięk akustyczny zużytych klocków czyli blaszka trze o tarczę. Jak naprawię to napewno opiszę:)
A no może być też łożysko z tymże nie zawsze podnosząc auto będzie wyczuwalny większy luz od dopuszczalnego, ale może będzie piszczało przy kręcenu kołem.
P.S. czy przy udeżeniu w koło (honda civic) może zgiąć się trzpień wahacza na którym jest łożysko koła a felga nie? nie da się ustawić zbieżności w tylnym prawym kole- zabrakło już regulacji. Opona jest o 1cm bliżej od wahacza niż z lewej strony tak jakby właśnie był zgięty ten trzpień. Wie ktoś czy to można wyprostować albo wymienić sam trzpień czy cały wahacz tylko?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum