Czy ma ktoś może jakiś link do strony albo zdjęcia roverów 75 z różnymi felgami alu. Chcę sobie kupić na wiosnę (może przyjdzie) i akurat te które chciałbym np. z allegro, nie widzę na żadnym zdjęciu. Nie wiem czy lepsze są koloru srebrnego czy czarne MB. Mi akurat takie pasują tylko za ciorta nie mam porównania
[ Dodano: Nie Kwi 21, 2013 17:59 ]
Kupilem nowe felgi, okazało się że nie mam pierścieni. Musiałem dorabiać ale się udało. Założyłem na nie opony letnie i tak... Robiłem wszytskie 6 tulei z tyłu bo mi stukało i n azimowych było o wiele ciszej niż teraz. Czasem mam wrażenie że 700 zł w błoto poszło. Inna sprawa jest taka że ściąga mnie jak cholera w trasie w prawo i podczas jazdy tak od 115 wzwyż drży kierownica. Boję się jechac szybciej. Gdzie szukac przyczyny. Koła wyważone były, nie wiem może źle. Da coś przekładanie kół? Ogólnie letnie opony powinny byc lepsze w lato a jak dla mnie o wiele lepsza jazda była na zimowych, te jakieś są do bani.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum