Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 17:06 [R75] Listwa w podszybiu
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam
Wie ktoś może czy jest możliwe aby kupić oryginalną nową listwę podszybia tą która nachodzi na czołową szybę? Wiem że w PL to raczej nie możliwe ale może gdzieś UK albo w Chinach??
piotrek1000, przecież to plastik do tego podszybia po co ci nowy? ja kupiłem używkę i jest ok, ja rozumiem zakupić nowe poduszki silnika, tuleje, wysprzęglik ale żeby podszybie?
Mi prawdę mówiąc nie bardzo zależy na nowej, za to zależy panom z Nordglass . Wymieniałem u nich szybę (niestety tylko z nimi ubezpieczyciel miał umowę) i listwę trochę zmęczyli, posklejali, i teraz nie mogą znaleźć dla mnie nowej. O nową pytam tak tylko z ciekawości.
czyli tak jak się spodziewałem ... ale przeszukując forum widziałem twój wpis, że miałeś na zapas kilka takich spinek ... nie została ci jedna sztuka ?
Gdybyś przypadkiem je odnalazł to odezwij się do mnie bo chętnie przynajmniej jedną odkupię... zabieram się na dniach za wymianę filtra kabinowego więc może okazać się że jakaś może tego nie przetrwać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum