Wysłany: Wto Maj 07, 2013 18:37 [Rover 400] trzaskanie
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam. Mam taki problem, gdyż niedawno zakupiłem rover 400 i było wszystko ok ale po czasie zaczeło cos piszczec podczas hamowania, najprawdopodobniej klocki a od wczoraj zaczeło cos bardzo nie fajnie klekotać, czy to bd juz całkiem wykonczone klocki czy cos gorszego moge sie spodziewac? Dodam, że cały czas to podczas jazdy to trzaska.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 07, 2013 18:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Schyl się i sprawdź co się dzieje przy kołach. Może któreś jest po prostu luźne, a może to blaszana osłona ociera o tarczę. Jak kolega wyżej napisał nie jesteśmy jasnowidzami.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum