Wysłany: Wto Maj 07, 2013 21:51 Co sądzicie o tej 25
Witam
Możecie coś powiedzieć na temat tego rovera ? Wiem że nie kupuje się w komisach ale tylko on ma w moim regionie to cacko Dlatego też jutro idę go zobaczyć. Miałem rovera 220 do puki mi go nie rozbito dlatego teraz bardzo chce mieć znowu rovera. Z góry dzięki za pomoc.
- niema naklejek na boczkach, ale widać punkty zgrzewu na błotnikach, więc dziwna sprawa
- chyba wgniotka na przednim błotniku od strony kierowcy
- tylny zderzak ma chyba inny odcień
- 5L spalania to mieć nie będzie, max 6L da się zejsć ale trzeba się namęczyć
ja jakos osobiscie nie ufam... juz tyle aut bylo opisywanych ludzie z forum pokazywali akurat r75 ktory na foto wygladal BAJKA, po obejrzenie okazalo sie ze chyba czołg po nim przejechał podejrzliwe ze brak emblematów z tyłu. i zderzak tylni jakby cos byl demontowany;p podjedz zobacz i napisz co to jest
Oglądaliśmy dzisiaj z misiek88, tego R25. Na pewno nie jest warty tyle za ile komis sobie życzy. Na pierwszy ogień idzie na pewno do wymiany uszczelka pod głowicą. W zbiorniczku jest kasza i spod uszczelki cieknie olej. Wygląda tak jakby ktoś za słabo dokręcił głowicę.
Olej czysty, ale czarny jak smoła. Rura tłumika też osmalona. Centralny zamek nie działa. Nadwozie lekko poobijane, najgorzej z prawej strony. Dobrze, że ktoś chociaż zaprawki porobił. Tylna klapę, aby zamknąć trzeba porządnie trzasnąć i też nie leży idealnie. Brak emblematów na tylnych słupkach. Przednie maska nie jest super spasowana. Środek mocno nie zniszczony, ale czy ma te 98 000 km ? W książce serwisowej brak żadnego wpisu. Najgorsze to, że nawet nie mogliśmy go odpalić, bo niby sprzedawca nie miał kluczy na miejscu. Na sam początek do włożenia jest minimum 1500 zł, bo uszczelkę. zrobić trzeba i przy okazji rozrząd wymienić.I to by było na tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum