Julek, a co ma tam trzeć, szersze by weszło jeszcze
tuners, ewentualnie mogę zlikwidować ,,wąsy" a kierunki niech zostaną na swoim miejscu, halogeny przydatna sprawa więc zostaną
P.S dziś zawędrowała kierownica od r200 według mnie jest o niebo lepsza niż oryginał zr, jest mniejsza, lepiej wyprofilowana i grubsza lepiej czuje w niej samochód
P.S dziś zawędrowała kierownica od r200 według mnie jest o niebo lepsza niż oryginał zr, jest mniejsza, lepiej wyprofilowana i grubsza lepiej czuje w niej samochód
Trzeba było Poszukać od MG F lub TF, tam jest jeszcze mniejsza.
Trzeba było Poszukać od MG F lub TF, tam jest jeszcze mniejsza.
Daleko nie szukałem, moja dziewczyna ma moją byłą dwusetę, jej sie podobała moja kiera a mi jej, więc 15min roboty i kierownice zamienione ale dzięki za info lookne napewno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum