Ja chyba odpadam. Maszyna mi sie "zesrała" Rzucił bydlak palenie. Nawet nie kaszelnie... Kurfa, a tak sie doczekac nie moglem. Szukam innego transportu.
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 21:17
A więc, jak dla mnie Spot jak najbardziej ok było nas tylko trzech, ale za to poznałem konkretnych ludzi A co do tego tematu, to podobnie jak chłopaki myślę że inicjatywa była dobra, zgarnąć Lubelszczyznę, jednak jeśli tylko Hrabia z ekipą się zgodzą robiłbym to pod ich skrzydłami Mają już podstawę a jeśli ktoś chce się spotkać to po Hrabim patrząc, raczej nie gryzą No i na innych spotach i zlotach bywali to też młodych w temat wprowadzą Tyle ode mnie, Pozdrawiam
Wejdźcie do tego tematu http://forum.roverki.eu/v...=asc&start=2140 i ustalimy co dalej. Stary będzie można zamknąć i odpalić nowy.
Tak jak wczoraj rozmawialiśmy weekendy to trudny temat z okazji wakacji. Mało kto siedzi w mieście. Mam sygnały że na tygodniu spoty będą w czasie wakacji lepszą opcją. Mi pasi.
Domyślam się że osoby z okolic nie będą wpadać co tydzień. Z miejscowych zawsze ktoś ma ochotę na kawę w dobrym towarzystwie Nowy temat będzie też nową bazą na pomysły dotyczące miejsc i godzin.
Co do moich skrzydeł... Ja nie jestem żaden kierownik Każdy robi co chce... byle ogarnąć to w jeden temat. Myślę żeby powtórzyć akcję którą wykonałem jakieś dwa lata temu. Przesortuję sobie userów z lubelskiego i porozsyłam info o spotach z odnośnikiem do tematu. Wstrzymuję się jednak do momentu "ogadania" tego przez innych.
Jak już wspomniałem wcześniej zapraszam do naszego rdzennego lubelskiego tematu.
[ Dodano: Pon Lip 29, 2013 11:12 ]
Co do fotek...
Miałem wziąć swój aparat ale stwierdziłem że upał spory i nie che mi się dźwigać
Spoko. W lublinie mamy taką tradycję sięgającą kilku ładnych lat wstecz że każdy kto deklaruje się a nie przyjeżdża stawia kebaby. Winy zostają wtedy odkupione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum