Wysłany: Sob Wrz 21, 2013 16:48 [MGF] Prędkościomierz
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Ostatnio wysiadł mi prędkościomierz i automatycznie wspomaganie kierownicy,chcę to naprawić,no i pytanie do was,czy wystarczy wymieni linkę i wszystko będzie działało,czy są inne opcje dlaczego mi nie działa wspomaganie i prędkościomierz.Ciekawe jest że jak odłączę aku na godzinkę wraca mi wspomaganie na jakieś dwa dni i czasem zaczyna działać też prędkościomierz,np na jakieś pięć minut potem znowu wszystko wysiada i tak w kółko,raz działa raz nie,bez sensu...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 21, 2013 16:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Wrz 22, 2013 08:02 [MGF] Prędkościomierz
Kiedy odepniesz aku na jakis czas,wspomaganie zaczyna działać bez prędkościomierza na jakiś czs,ale działa bardzo lekko nie ma oporów przy zwiększaniu prędkość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum