Wysłany: Pon Lis 04, 2013 14:34 [R600] Jakie ET ? ET35 Styknie czy nie za bardzo ?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam.
Znajomy ma na sprzedaż felgi które mi się podobają 4x114.3 ale ET35 i czy ktoś z was miał takie ? Bo gdzieś na forum znalazłem, że ori to ET50 więc różnica dosyć spora.
Felgi może dla mnie przetrzymać i chciałbym wiedzieć co mu odpowiedzieć.
Auto będzie w przyszłości obniżane pewnie coś koło -40 lub - 60 i nie chciałbym aby te koła wystawały jak w Patrolu..
Jak ktoś może ma jakieś fotki R600 na ET35 to bym się też nie obraził
Felgi 7" i opona pewnie bedzie 205
[EDiT]: Teraz poszukałem na necie to na R nie znalazłem ale na Prelude IV i V owszem i niby jest tak na styk jak na dobranym dystansie.. Tylko nie wiem jaka szerokość felgi była w nich.. Ale w jednej IV chyba 7 albo 7.5" także nawet nawet tylko ile prelude ma wspólnego z Roverem bo moze mieć szersze / głębsze nadkola. Pomóżcie
Hej. U mnie w galerii masz felg ET35 tylko nie wiem czy 6,5" czy 6" opona 195/60/15 ogólnie jest okej u mnie są na równo z bokiem może troszkę wystaje z przodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum