Mam takie pytanko. Jeżeli instalacja jest na gwarancji, to czy wymiana filtrów jest darmowa po 10tys.km??
Pytam ponieważ ja płaciłem za filtry, a znajomy nie. Obaj instalacje zakładaliśmy w innych autoryzowanych zakładach STAG.
No i czy jeżeli wymiana jest ddarmow, to nie waważne do jakiego zakładu pojadę mają mi wymienić za free czy wszystko zależy od widzi misie zakładu??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 18:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No jak Ci napisałem chwyt reklamowy to jest. Dla gazownika taki przegląd to 15 minut roboty, cena filtra to hurtowe ceny. Jak klient nie zgłasza problemów to tylko podpina kompa(jeśli sekwencja), sprawdza parametry i ewentualne błędy, wymienia ten filterek i tyle. W razie problemów jest gwarancja. A Twój kolega powie, że tu przegląd za free, szybko i bezboleśnie to gazownik przy zakładaniu instalacji odbije sobie jego przegląd i ponad to przy nowej instalacji z polecenia albo u osoby, która przyjedzie na przegląd po większym przebiegu;) Prawda jest taka że człowiek zawsze skusi się jak coś może mieć darmo
Ps. ile dałeś za instalację a ile znajomy?
No różnie można wnioskować. Mniej za montaż sobie liczą, bądź mają lepsze ceny na części, nowi na rynku i szukają reklamy, ciężko stwierdzić. Ważne jak jest zainstalowane, jak silnik pracuje i ile pali. 50zł to nie wiele za przegląd. Takie moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum