Może to być CDTi jak coś nie CRDI ale rocznik nie pasuje mi. I nie napisał ile KM także pewnie w dowodzie tylko 116KM. Kierownica obszyta na nowo, boczki jakiś dziwny kolor mają, nie ma czujnika deszczu za to kontrola trakcji jest A silnik się błyszczy jak psu...
Jak znajdę w niedzielę chwilę to może bym dał radę podjechać i go na szybko obejrzeć bo nie mam jakoś bardzo daleko
Kuźwaaaa.... jaką on ma wykładzinę brudną i ciemną same plamy Musiał być popowodziowy.
Może to być CDTi jak coś nie CRDI ale rocznik nie pasuje mi. I nie napisał ile KM także pewnie w dowodzie tylko 116KM. Kierownica obszyta na nowo, boczki jakiś dziwny kolor mają, nie ma czujnika deszczu za to kontrola trakcji jest A silnik się błyszczy jak psu...
Jak znajdę w niedzielę chwilę to może bym dał radę podjechać i go na szybko obejrzeć bo nie mam jakoś bardzo daleko
Kuźwaaaa.... jaką on ma wykładzinę brudną i ciemną same plamy Musiał być popowodziowy.
było by fajnie to że silnik 116km to raczej na pewno ale mnie wygląd powala baja
seba1x, zobacz co napisałem, tam mogła woda stać, wykładzina kabiny jest w okropnym kolorze. Jak i boczki jakoś dziwnie obszyte? siatka przy głośnikach w drzwiach czarna Mam taką skórę w RRR i u mnie wszystko to dużo lepiej wygląda. Wykładzina jasna, czysta bez plam, boczki tylko parapety czarne. A tu środkowa część wygląda na kombinowaną.
rafalmis1, spójrz na wykładzinę tunelu.
Może koleś będzie w niedzielę tym R na Miedzianej na giełdzie, bo akurat się wybieram, wezmę aparat w razie czego.
nie mam porównania bo nie widziałem osobiscie jasnego środka w r75 ale jak dla mnie to wygląda spoko wiadomo że jak jasne a ktoś nie dba za specjalnie to wszystko sie brudzi myślę że porządne pranie by załatwiło sprawę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum