Tylko skąd to pochylenie się bierze ( i to tylko na skręconych kołach bo na wprost koła stoją prościuteńko ) niemam pojęcia już nawet gdzie szukać, patrzyłem na różnych forach sam oglądałem zawias potem zwątpiając w swe możliwości oddawałem mechanikom, diagnostom do stwierdzenia co jest grane i każdy mówi że nic nie widzi. Najlepsze jest to że wedlug pomiarow (nietylko w jednym zakłądzie) zbierzność jest całkowicie wporzadku (ustawienie + poprawka w jednym, sprawdzenie w drugim = pomiar ten sam praktycznie).
[ Dodano: Nie Lut 16, 2014 00:59 ]
Najbardziej mnie dziwi że nikt niemiał takich objawów ani na hakp ani tu.
[ Dodano: Nie Lut 16, 2014 22:14 ]
Jakby ktoś tak miał...
Problem rozwiązałem, już wiadomo dlaczego tak się koła kładły, dlaczego nosiło i ściagało. Otóż niewiem czy to poprzedni właściciel czy jego zajebisty mechanik, ale ktoś założył w tym aucie górne wachacze na odwrót Magik niesamowity ( i są te wachacze już zdeformowane ) naszczęscie zamieniłem je stronami i problem odrazu znikł ! Auto już się nieprzesuwa przy skręcaniu kierownicy, oraz prowadzi sie wysmienicie w porównaniu do tego co było!
Pozdrawiam poprzednich właścicieli mojego R.!
BlackD , miałeś rację, choć ja obstawialem krzywe zwrotnice, co do wachaczy owszem sfatygowalo je troche ale teraz autem normalnie da się jeździć (zniknelo zarzucanie, noszenie, i przesówanie się auta przy skręcaniu no i koła się niewychylają ) jedyne co to lekko ciągnie na prawo (ale pewnie to już wina wachaczy ktore juz dostały po dupie). Niesamowity magik tam maczał palce. Najlepsze jest to że zauważyłem to całkiem przypadkiem że u kolegi w civicu zupełnie inaczej układa się zwrotnica.
PS. będą pasować wachacze od accorda V ? bo mogę takowe posiąść za grosze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum