Wysłany: Nie Mar 02, 2014 20:39 13-te Urodziny Klubu - podziękowania
Dziękuję Wszystkim, którzy przyjęli zaproszenie na Urodziny Klubu, za wspólne świętowanie 13-tki Jak widać imprezy w kameralnym gronie też mają swój klimat. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście, a przy okazji Łódź odkryła przed Wami rąbek swojej ciekawszej i ładniejszej strony.
Do zobaczenia na kolejnych imprezach klubowych!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 02, 2014 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wielkie dzięki za imprezkę i okazję do kolejnego zwiedzania Łodzi.
Muszę przyznać, że Muzeum Animacji, mimo, że mniejsze, zrobiło na mnie większe wrażenie, niż Muzeum Kinematografii.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dzięki wszystkim za przybycie oraz szczególnie Yennefer za organizację i miejmy nadzieję że następne będą w liczniejszych grupach
Chociaż nie ilość ale jakość się liczy i chęci
Dziękuję za Ciepłe przyjęcie
SyntaX - za autocoma, jakoś pali o 4 litry mniej, zamiast 16 brał 12 , okazało się iż błędów nie ma
Yennefer - za organizację i troskę
Harry, osarro, , - za miłe pogawędki i wyjaśnienie do czego służy piosenka z Titanica
kasjopea,- jak zawsze za uśmiech
I podziękowania dla Tych których nie wymieniłem za to że byliście pomimo licznych kilometrów i spadku frekwencji.
Yennefer podziękowania należą się przede wszystkim Tobie, bo jakby nie było 90% całej organizacji spoczywało na Twoich barkach. Dobrze się spisałaś .
Na szczęście miałam kilku pomocników... więc jest kogo obwiniać za niedociągnięcia Żartuję oczywiście, wielki buziak dla MARGOSA za wsparcie, wycieczki po knajpach i hotelach oraz cierpliwe znoszenie mojej nerwówki. Osarro, dzięki za kurs z logo do cukierni
Jak już wszyscy to i ja też dziękuję Było miło i o to chodzi, dziękuje też za sprawdzenie komputerem, byłam mile zaskoczona. Pozdrawiam i czekam na kolejne wspólne wypady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum