napisz moze konkretnie daj foty co za auto nikt ci nie podwedzi... nie napisales nawet jaki rozmiar felg to skad mamy wiedziec czy beda tarly i co to za felgi w ogole mowisz diesle wymiekaja to bys zobaczyl diesla firq z vnt hehe;p odprysk na feldze to maly problem jakby raczej jakby byla peknieta to by powietrze uciekalo;p pozatym naprawa to mala kasa... 2 tlumiki w zr? wieje troche wsia;/ ale to juz tam twoja sprawa a za jakie pieniedze ci to wszystko daje w ogole?
[ Dodano: Nie Mar 09, 2014 21:03 ]
dobra poradzilem sobie sam i znalazlem ten twoj wynalazek te fotele nie maja 100 tys raczej;p niby jesli chodzi o bude to wyglada spoko odcienie sie nie roznia tylko szkoda ze ma te wstawki wloty i inne bajery... albo mi sie wydaje albo lewe tylnie kolo stoi pod dziwnym katem?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 21:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Felgi firmy "ELTEX" opony hankok 195/50/17, felga ta z wadą podobno była uderzona gdzy kiedyś autko dostało w bok (fotki rozbitego widziałem nie było tragedji, teraz zrobione tak że nie widać kolizji) obecnie mam w Roverku opony Maxxis z1 i takie chciał bym też kiedyś do tego MG dać o ile go kupie ale czy wejdzie rozmiar 205/45/17 na te felgi i będzie wyglądało tak jak ma być? Co do lewego tylniego koło to mam fotki które dzis zrobiłem i na nich wygląda że jest ok. A po oponach nie widać by były gdzieś spiłowane po bokach..
Klapa z polifta + modowany tylny zderzak. Zdjęcie foteli jakbym już gdzieś widział. Brak tylnej wycieraczki może być utrudnieniem na drodze.
Antenki brak.
Coś nisko siedzi Nawet fajnie wygląda.
Prezentuje się całkiem okazale z półprofilu.
Możesz punktować sprzedawcę za sporo elementów z polifta i tym samym zbijać cenę. Zajrzyj do bagażnika na oględzinach w poszukiwaniu świeżych spawów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum