Witam wszystkich forumowiczów , szukam trzeciego samochodu do domu wybór padł na 75tkę , mój budżet to ok 10tys zł pierwsze pytanie to czy za taką kwotę można kupić egzemplarz w przyzwoitym stanie ? Znalazłem takie ogłoszenie , ponoć rok temu sprowadzony , wymieniane były tylko amortyzatory , delikatna korozja na jednym progu . może któryś z znawców modelu potrafi coś więcej powiedzieć
z mojego doświadczenia na R, wiem że samochodu nie kupuje się za tyle ile się ma. Ale to tez loteria z używką, bo ja kupiłem za 15 i dokładam, a kolega tylko za 9 i założył gaz i wymienił rozrząd
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
prawda jest taka, że w tym wieku można się spodziewać wszystkiego - niezależnie od silnika - i dlatego nie można wydać całego budżetu na samochód
także w to, że samochód nie miał żadnych przygód nie można wierzyć, pytanie tylko czy były to kolizje czy wypadki
brak zdjęć silnika, zresztą te zdjęcia pokazują tylko tyle, że to 75
mnie by zastanowiło też to, że ktoś sprzedaje po roku od zakupu - dla mnie to krótko
ma hak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 287 Skąd: Polska
Wysłany: Sob Mar 15, 2014 22:33
Ta kierownica to faktycznie porażka. Całkiem inny kolor. Co do korozji to chyba w tak wiekowym aucie ma prawo sie pojawić nawet jeśli to R75. U mnie też jest ,ale tylko na jednym progu.
Widać że nie tylko kierownica ma inny odcień ale też obudowa od przełączników zespolonych , stacyjki , nie wiem jak się to fachowa nazywa - dlaczego ktoś mógł to wymieniać ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum