Wysłany: Pon Mar 31, 2014 12:20 [MG ZR 2005 DIESEL] Proszę o opinię
Witam,
Proszę o opinie na temat tego konkretnego modelu ponieważ od dawna szukam jakiegoś zadbanego mg zr po lifcie i nic ciekawego nie ma jednak wczoraj trafiłem na ten model . Proszę o opinie ponieważ mam spory kawałek do Warszawy.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Mar 31, 2014 12:47
To od osoby z forum jest, spytał bym o tą moc vs chip, bo samym programem raczej ciężko 140km ugrac, poza tym mimo iż z forum to poleciłbym na przebieg z przymrużeniem oka paczec wygląda nieźle
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Mar 31, 2014 21:19
- Raczej wgniecenie nad prawym tylnym kołem,
- z przodu obok lampy z prawej strony coś się dzieje, z lewej strony między maską i błotnikiem też coś widać,
- jak kolega wspomniał - przebieg
-
Pisałem do sprzedawcy związku z tym wgnieceniem nad tylnym kołem to dostałem odpowiedz ze to tylko tak cień pada nie ma żadnego wgniecenia, jak myślicie auto jest warte swojej ceny ?
uczciwe auto fanatyka marki w srodku ladnie na zywo bardzo przyjemnie sie prezentuje moim zdaniem warto jechac bo auto jest konkretnie doinwestowane. Chip ponoc jakis z uk program byl wgrywany.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 15:44
Ja bym bral diesla, mniej problematyczny od benzyny, ale zaraz mnie zjada ze jestem glupi i ze swoje chwale a k-seria nie ma problemow z hgf ani tym bardziej żadnych innych i sobie to zmyslilem bo kazde auto moze miec awarie uszczelki pod glowica .
esiu92 ! Dodaj proszę zrzut ekranowy ogłoszenia zgodnie z zasadami kącika.
Brak zrzutu ekranowego kwalifikuje temat do usunięcia.
Jeśli nie wiesz, jak wykonać zrzut ekranowy, zapoznaj się z tym tematem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum