Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 10:07 [r214] wymiana grilla jak to zrobić do kija wafla ?? ;)
witam, czyłem na forum tematy dot wymiany grilla a w zasadzie przeróbki go na grill z siatką , i moje pytanie jest następujące : jaka jest prawda? czy da rade zrobić to bez ściągania zderzaka czy nie?? ewentualnie jak tam sie dostać? chce uniknąć ściągania zderzaka bo zle go spasuje albo ściągnę i nie założę i będzie d** blada
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 10:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
legenda głosi, że niby się da bez ściągania zderzaka ale ja za cholere nie mam pomysłu jak - po prostu grill jest przykręcony do zderzaka i tyle - nie jest to dużo roboty
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Sciągnięcie zderzaka to banał i kilka minut roboty więc nie masz się nad czym zastanawiać
A ja mam pytanie do was. Nie chce zakladac nowego tematu wiec moze ktos mi powie jak podciągnąc zderzak? Mam zalozone Angel eyes i jest spora dziura miedzy zderzakiem a lampami i ochydnie to wyglada. Moze ktos ma jakis patent na to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum