Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 235 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 14:34 [R ALL]Przewody hamulcowe w stalowym oplocie
Jako że niedługo będę wrzucał zestaw wentylowanych hamulców 282mm na bazie zacisków z ATR-a zastanawiam się nad wymianą przy okazji przewodów bo i tak pewnie nie obędzie się bez spuszczenia płynu z układu.
Wiem że są gotowe kity Goodridge do tego jednak przy przeszukiwaniu sieci trafiłem na markę LML, która oferuje przewody dowolnych długości zakończone złączkami, na które można kupić dowolne końcówki.
http://przewodystalowe.pl/
Są też do kupienia nieco taniej na lolegro.
Ma ktoś doświadczenia z tą firmą? Główni odbiorcy to motocykliści i opinie raczej mają pozytywne, ale nie wiem jak to się sprawdzi w autach choć właściciel zapewnia, że sprzedał już sporo przewodów z przeznaczeniem do aut driftowych i nie miał żadnych reklamacji. Jednak w sieci brak śladów po tym więc wolę nie ufać tak na słowo.
Ktoś coś słyszał, widział, wie?
<pozdro>
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 14:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie glupia sprawa a ile po podliczeniu wychodza 4 przewody juz gotowe do montazu? bo hell czy tam goodirdge i inne to wiadomo 400zl tutaj wyjdzie taniej?>?
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 235 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 22:54
Ja miałem być prekursorem jeżeli chodzi o tę firmę na forum jednak kupiłem używki goodridge z rozczłonkowanego Tomcata więc temat zostawiam Wam do rozważenie.
W sumie za przód wychodzi około 200 zł, a za komplet przód tył goodridge ~400 zł więc cenowo podobnie z tym że tu samemu dobiera co się chce długość/końcówkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum