Wysłany: Sob Kwi 26, 2014 13:22 [R214 Si] Nowa centralka z siłownikami ?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam Kolegów , wiem że istnieje coś takiego jak " Wyszukiwarka " ale szukałem i miałem ciągle niedosyt odnośnie centralnego zamka w moim roverze 214Si ponieważ wiem że poprzedni właściciel wyciął immo bo mu nie chciał odpalać a z tym poszedł tez centralny zamek , i tak robiłem rozeznanie i centralka jest wyłupana same kostki zostały a chciałbym mieć centralny i kwestia tego czy mogę zamontować cały zestaw centralki z siłownikami czy też mogę podpiąć się do oryginalnego centralnego z tym żę siłownik tylnej klapy leży u mnie na biurku a w drzwiach nie wiem jak to jest zbudowane czy w zamku jest zmontowany silniczek otwierający zamek czy osobno jeżeli osobno to go tam nie ma . I pytanie do was co byście zrobili , co polecanie ? Miłego weekendu
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sob Kwi 26, 2014 13:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 26, 2014 13:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Wrz 2013 Posty: 15 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Kwi 27, 2014 06:04
W zamkach są zamontowane siłowniki do centralnego. Musisz sprawdzić czy wychodzą z nich przewody. Była produkowana wersja bardzo uboga gdzie był montowany immo, ale nie było centralnego zamka.
Centralny był mam dwa piloty i z resztą byłem świadkiem jak chodził bo to kumpla kupiłem samochód kable jakieś są ale nie wiem w jakim stanie , i pytanie czy mogę sobie zamatować nowe siłowniki i nową centralkę ? I czy się nic nie będzie działo a jeżeli mogę to jaki udźwig siłownika brać 4 KG czy KG ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum