Udało mi się dogadać z jednym ze sprzedawców na allegro i jest w stanie wykonać pod zamówienie dywaniki do wyżej wymienionych modeli które niestety są już niedostępne w oryginale Dywaniki wymiarowo dokładnie jak w oryginale ( jutro wysyłam dokładne odrysowane szablony od moich starych) a nawet lepsze bo ze wzmocnionym miejscem po prawa nogę oraz gumą od spodu dywanika.
musimy zdecydować się tylko na kolor, obszycie i logo ale proponuje zostać przy oryginalnym kolorze oraz logo coupe/cabrio zależnie kto do czego?
absolutne min. to 6 kompletów im więcej tym większa możliwość negocjacji ceny, wysyłki będą realizowane bezpośrednio przez sprzedawce. Jedyna kwestia to potwierdzenie min. wartości żeby zechciał wprowadzić wzór i wyprodukować
PS żeby nie było głupich pytań nie robię tego zarobkowo nie jest to żaden mój znajomy itd... cel to tani zakup również dla siebie kompletu na nowy sezon
Edit: Poprawiłem link - Adrian
_________________ Tomcata na części info na PW
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sro Kwi 11, 2012 18:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 11, 2012 17:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może jako organizator przedsięwzięcia wysłałbyś PW grupowe do posiadaczy coupe, rozumiem, że nie wiadomo, kto jeszcze ma ten jakże rzadki model ale może to jakiś pomysł na chętnych
EDIT:
Do sedana też chciałbym dywaniki, więc mnie można liczyć podwójnie
Może jako organizator przedsięwzięcia wysłałbyś PW grupowe do posiadaczy coupe, rozumiem, że nie wiadomo, kto jeszcze ma ten jakże rzadki model ale może to jakiś pomysł na chętnych
Ok. A jak sprawa z kasa ja jestem w domu do 11 Maja potem w trase. Morze przeleje komus pieniadze i zaplace by potem nie scigano mnie listem gonczym. [/center]
Dobra proszę wszystkich chętnych o potwierdzenie zakupu dywianików. Jeśli do konca tyg. zobacze min 5 chetnych robimy jeśli nie temat definitywnie zamykam bo szkoda czasu...
szablony mam juz dawno przygotowane, dywaniki robimy tutaj:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum