Wysłany: Pią Sie 01, 2014 08:50 [R420] Problem z hamulcami i sterowaniem w czasie deszczu
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam, piszę tutaj bo nie mogę zalożyć nowego tematu a na forum prawdopodobnie jeszcze nie było.Mam problem z moim roverkiem, gdy zrobi sie wilgotnie lub gdy wjade w kałuże to po chwili przerywa mi kierownicą przy skręcie i pedał hamulca zaczyna się tak jakby zapowietrzać przez co nie ma hamulca i po chwili znowu wszystko wraca do porządku. Co to może być??
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pią Sie 01, 2014 09:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 01, 2014 08:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ostatnio wymieniłem rolke napinacza i sprawdzałem napinacz dobrze napina pasek jest nowy bo mymienialem jakies 5tys km temu, a apropo osłony to jest założona ta mała http://allegro.pl/oslona-...4462246478.html ale zastanawiam się nad kupnem dużego pampersa:) Dzięki za pomoc Panowie;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum