Mało brakowało a byś mnie jeszcze zobaczył w Kołobrzegu między 29.07-02.08.
Też wracałem drugiego ale w trasie widziałem jedynie Rover 200 i 216. Też zasuwali w moją strone.
W Tucholi byłem o podobnej godzinie bo z Kołobrzegu wyruszyłem 15-16
.
Słyszałeś za Kołobrzegiem syrenę przeciwpożarową, i czy widziałeś policje, 2 straże pożarne i 3 karetki po drodze?
Ja wyjechałem z Dźwirzyna ok. 13:00. W Kołobrzegu zatem byłem ok. 13:20
W Bobolicach na światłach facetowi w LTku urwało się koło. Zrobił się zator na długości 11Km Wtedy też w restauracji u Kawalca przed Bobolicami zatrzymaliśmy się na ponad godzinę.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK, No kurcze w moich stronach byli i nawet nie wiedziałem. Szkoda, że nie widziałem was. na Międzyzdroje to przez Wolin czy przez , Dziwnów? Zahaczyliście festiwal Vikingów?
Nooo, to jest dobra wiadomość.
Jak my byliśmy również była droga rozorana i do tego od czasu do czasu pod oknami ośrodka jakieś roboty były uprawiane dość hałaśliwe.
A właśnie planujemy urlop i Dziwnów w tym roku once again
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum