Czy mógłbym się dowiedzieć czemu mój podpis pod postami jest zablokowany i go nie widać? I kto go zablokował, bo myślę że to MaReK? Oraz z jakiego to powodu?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 26, 2014 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem czy to ja czy nie ja. Podpis masz wyłączony bo narusza pewne reguły.
Jak chcesz zaoferować swoje usługi i reklamować się na stronie/forum skontaktuj się z Zarządem Klubu ROVERki.pl.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No okej, to możesz usunąć podpis i dać mi możliwość ustawienia podpisu nie reklamującego niczego? Poprostu chce tamten usunąć bo w PW forumowicze go dostają wraz z moją wiadomością, a nie chce mi się za każdym razem go odhaczać
Mogę, ale jaką mamy gwarancję, że za kilka dni nie zmienisz znowu?
Generalnie zanim się wyłączy komuś podpis, zmienia mu się go sugerując, że jest nieprawidłowy. Jeśli ktoś znowu zmienia na taki sam i ma w dupie wtedy się mu go wyłącza. Czy u Ciebie tak było? Nie wiem...
Prywatne wiadomości to co innego, dopóki ktoś nie zgłosi Ciebie jako spamera. Wtedy jednak też możesz stracić dostęp do nich.
Włączyłem Ci podpis i zmieniłem.
Wyedytuj go zgodnie z przeznaczeniem i regułami.
Pozdro,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum