lastozzi, No tak to byłem ja, ale chyba nie jechałeś MGF bo zawsze wypatruje kogoś no chyba że cię jakoś przeoczyłem, w każdym razie pozdrawiam
Jest postęp
Felgi już po piaskowaniu i malowaniu proszkowym... istny cud-miód, czyli jestem w pełni zadowolony z pracy i wyglądają jak nowiutkie z każdej strony
Dodano 14 lip 2011:
Kolejny postęp: wymiana pająków przy kierownicy do świateł i wycieraczek na model z R800 (pasują plug&play) (jakby ktoś też chciał to wymieniać to służę pomocą).
Prawda to że w Trophy nie ma ABSu? Gdybyś kiedyś przyszła Ci do głowy myśl o pozbyciu się tego auta, daj mi proszę znać:)
Jak niema jak jest ABS jest i działa jak należy, niema esp, ale idzie go bez tego ujarzmić
Co do pozbycia się go... hmm, nie nazwałbym tego pozbyciem , ale mam go już prawie 3,5 roku i szczerze to zastanawiałem się nad sprzedażą, gdyż obecnie mam inne wydatki jak budowa domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum