W Warszawie ciężko z fajnymi ujęciami i ciekawymi miejscami?! trzeba po prostu wiedzieć gdzie szukać. Wieeeeeeeeeeele zajebistych zdjęć powstało w Warszawie i to wcale nie były jakos strasznie trudno dostępne miejsca. Osobiście nie za bardzo wiem gdzie takie miejscówki są, ale na pewno są i trzeba popytać, poczytać fora fotograficzne/motoryzacyjne i się wybrać
Moje lutowe pod patykiem, chodzilo zamna pol roku, mialem kadr w glowie, tylko moj ZS tam nie pasowal, wiec poprosilem trickiego, jak byly kolory na patyku zmieniane, jest to samo w wersji zoltej i fioletowej.
Robic mozna naprawde w wielu miejscach W-wa daje spore mozliwosci
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
zapytam tutaj... bo ciekawi mnie III Etap konkursu... niedługo koniec IV a tu poślizg z wynikami... czyżby letnie miesiące obrodziły w setki zdjęć do selekcji?
Poślizgów nie da się niestety uniknąć przy tym składzie komisji. Nadesłano ponad 120 zdjęć. 1/3 się zakwalifikowała. Teraz trzeba to obrobić przed zamieszczeniem podsumowania no i to trochę trwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum